Ombetrækning af stole – Se pris og stof til ompolstring

Går du med overvejelser om ombetrækning af stole i dit hjem eller andetsteds, er vi, hos Eskilds Møbelpolstring, klar til at vejlede og hjælpe dig. Vi har et bredt udvalg af stof til ompolstring i mange farver og til en overkommelig pris.

Bevar historien og charmen

Vi bliver ofte spurgt, om ombetrækning af stole og andre møbler kan betale sig, og til det, har vi et klart svar. Man kan sagtens købe billigere møbler fra ny, dog tror vi på, at det er både mere bæredygtigt og meningsfuldt at give gamle møbler nyt liv.

Samtidig er der mange møbelklassikere, hvor det helt klart kan være en fordel at få dem ombetrukket, når man sammenligner med prisen på en helt ny version.

I dag lever vi i en æra, hvor det er blevet enkelt at erstatte og erhverve nyt, hvis vores ejendele ikke længere opfylder vores forventninger eller fungerer optimalt. Vi holder fast i overbevisningen om, at det er essentielt at reparere og fornye det eksisterende, fremfor blot at skille os af med vores ejendele.

Lad dig inspirere af de mange muligheder

Vi præsenterer et væld af valgmuligheder, når det handler om ombetrækning af stole og andre services. Vi er også eksperter i at restaurere dine møbler, hvilket forvandler det gamle til noget nyt, og samtidig forlænger levetiden og bevarer charmen. 

Vores brede udvalg af møbelstoffer i adskillige nuancer giver dig friheden til at vælge den stilart, der bedst matcher din personlige smag og dit hjem. Lad dig inspirere af vores stof til ompolstring, og lad dine stole blive forvandlet til en nyere og bedre version, hvor charme og historie bevares. 

Er du i tvivl om, hvordan og hvorledes du skal bære dig ad med ombetrækning af stole, står vi klar til at vejlede dig. 

Læs mere om hvad møbelpolstring koster og besøg siden møbelpolstrer.

Familiedrevet virksomhed

Vi er en familiedrevet virksomhed på tredje generation, der føler stor stolthed og ære ved vores arbejde. Vælger du os til ombetrækning af stole og andre møbler, kan du se frem til en service, hvor vi behandler møblerne, som var de vores egne. 

Vi er fuldt klar over, hvor stor og personlig værdi møbler kan have, og du kan derfor trygt overlade dine ejendele til os. 

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på ombetrækning af stole. Vi tilbyder også at hente dine møbler, ellers du er velkommen til at tage forbi vores butik, så vi kan tage en snak om pris og muligheder for stof til ombetrækning og meget andet.

Se også møbelpolstring i Lyngby og Hillerød

FAQ

 

Hvordan finder jeg prisen for ombetrækning af stole?

Hos Eskilds Møbelpolstring, tilbyder vi overkommelige priser på ombetrækning af stole. For at få en nøjagtig pris, er du velkommen til at kontakte os og dele dine specifikke behov. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud baseret på valg af stof og andre individuelle ønsker.

Hvilke muligheder har jeg for stof til ompolstring?

Vi præsenterer et bredt udvalg af stof til ompolstring i mange farver og nuancer. Du kan vælge mellem forskellige stilarter, så dine stole matcher din personlige smag og hjemmets atmosfære. Lad dig inspirere af vores udvalg, og kontakt os for at diskutere de forskellige muligheder.

Hvad er fordelene ved ombetrækning af stole i forhold til at købe nye?

Ombetrækning af stole bevarer historien og charmen ved dine møbler. Vi tror på bæredygtighed og genoplivning af gamle møbler, hvilket ofte kan være mere meningsfuldt end at investere i helt nye. Især med møbelklassikere, kan omtrækning være en økonomisk fordelagtig løsning, sammenlignet med køb af en ny version.

Hvordan kan jeg få et uforpligtende tilbud og yderligere rådgivning?

For at få et uforpligtende tilbud på ombetrækning af dine stole, kan du kontakte os direkte. Vi står også til rådighed for at besvare eventuelle spørgsmål eller give rådgivning omkring valg af stof, designmuligheder og andet.

Vi henter og bringer i hele Nordsjælland.

Søger du hjælp til restaurering af dine møbler i København eller omegn? Så kan du trygt overlade dem til os for et flot og holdbart resultat.

Eskilds Møbelpolstring

Esrumvej 61A
3000 Helsingør

CVR: 41833254