Om os

Eskilds Møbelpolstring blev startet i 1954 af Eskild Andersen og traditionerne er blevet i familien. Eskilds’ søn Lars Andersen viderefører i dag firmaet og Lars’ søn Tobias Andersen er ansat på værkstedet – klar til at tage over når tid er.

Lars Andersen og Eskilds Andersen
Lars Andersen og Tobias Andersen

Selve værkstedet

På værkstedet i Helsingør foretager vi alt i ombetrækning og reparationer – såvel traditionel som moderne. Her finder du også et stort udvalg i møbelstoffer og læder.

Kom og se vores værksted, vi vil gerne vise det frem! Så ved du hvor dine møbler bliver udført.

Firmaet, og herunder værkstedet, er naturligvis røgfrit.

Ny erfaren mand på værkstedet

Vi er meget stolte af at vi hos Eskilds Møbelpolstring og Peer Brohl Møbelpolstring er gået sammen for fortsat at levere den bedste møbelpolstring og service.

Peer har stor erfaring indenfor faget, og er 2 generations møbelpolstrer i hans familie. Peer vil være at finde på vores værksted på Esrumvej 61, 3000 Helsingør.

Eskilds Møbelpolstring

Esrumvej 61
3000 Helsingør

Tlf.: 2616 8686
E-mail: info@eskilds.com

Vi dækker

Helsingør, Snekkersten, Hornbæk, Espergærde, Gilleleje, Holte, Humlebæk, Hørsholm, Rungsted, Nordsjælland, København, Kokkedal, Nivå, Skodsborg, Vedbæk & Virum
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram