Om os

Om Eskilds Møbelpolstring

 

Eskilds Møbelpolstring tog sin begyndelse i 1954 og er bygget på stolte traditioner. Virksomheden er familieejet på 3. generation, og fra begyndelsen og helt frem til i dag er arbejdet blevet udført med fokus på den høje kvalitet. Det har medvirket til, at vi har mange kunder, som benytter sig af vores services igen og igen.

På værkstedet er vi tre mestre, og vi foretager alt i ombetrækning og reparationer af møbler – traditionelle såvel som moderne. Vi sætter en ære i at levere høj kvalitet, og vi lægger vægt på en god og løbende kontakt med vores kunder.

Vi er stolte af, at vi hos Eskilds Møbelpolstring og Peer Brohl Møbelpolstring er gået sammen for fortsat at levere den bedste møbelpolstring og service. Peer har stor erfaring inden for faget og er anden generation af møbelpolstrer i sin familie. Han har stor ekspertise inden for restaurering af Arne Jacobsen møbler.

Vi er specialister i klassikere og arkitekttegnede møbler, og vi har stor fokus på at bevare møblernes oprindelige charme, når vi ompolstrer eller restaurerer dem. Vi varetager også gerne ompolstring af møbler, som ikke er arkitekttegnede, og ønsker du et helt nyt look i forbindelse med ompolstring eller restaurering af dit møbel, så kan vi også hjælpe med det. Vi tilbyder desuden et udvalg af møbelstoffer og læder i høj kvalitet, som vi kan benytte os af til din møbelpolstring.

 

Vælger du os til at varetage dit møbel, så er du sikker på at få et resultat af høj kvalitet, som du kan nyde godt af i lang tid fremover. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til møbelpolstring eller restaurering af dine møbler. Du kan være sikker på, at dit møbel er i trygge og ikke mindst kompetente hænder hos os.

 

Vores mission

Møbelpolstring er for alle. Det er god kvalitet, og det er miljørigtigt.

Mange tror fejlagtigt, at nyt er bedre – det er langt fra altid tilfældet. Vores mission er at fortælle, at møbelpolstring er for alle.

Vores værdier

Hos Eskilds Møbelpolstring brænder vi for det gamle håndværk, gode materialer og den personlige kontakt med kunden for individuelle løsninger. Vi løser alle typer af opgaver