Møbelpolstring priser – Møbelpolstrer med stor erfaring

Vi tilbyder møbelpolstring priser, som de fleste kan være med på. Vi har stor erfaring med at give gamle møbler nyt liv, og tilbyder et hav af forskelligt stof og materiale, så du kan finde det helt rette til dit hjem.

Giv dine gamle møbler nyt liv

Vi kan alle blive trætte af vores gamle møbler, dog er det så ærgerligt, hvis vi blot smider dem ud. Mange møbler kan nemlig få nyt liv forholdsvis nemt, det handler blot om at finde det rette stof og materiale.

Vi lever i en tid, hvor det er blevet utroligt nemt blot at købe nye ting, når de gamle er blevet slidte eller umoderne. Vi tror på, at langt flere møbler kan enten genbruges, repareres eller ombetrækkes, så de får en chance mere.

Med vores service til gode møbelpolstring priser får dine møbler en makeover, så de igen passer ind i hjemmet. Dette gælder for både ødelagte eller blot umoderne møbler, der trænger til kærlighed og fornyelse.

Dit møbel fortæller en historie

Vi mener, at alle møbler fortæller en historie, og denne vil vi gerne passe på. Vi reparerer eller ombetrækker derfor møblet med respekt for dets oprindelige charme. Alt efter, hvad der ønskes, kan dette enten få et nyt udtryk eller bevare det oprindelige. Det er helt op til dig.

Vores møbelpolstring priser afhænger af hvilket resultat, der ønskes. Vi foretager alle reparationer eller ombetrækker med stof eller andet materiale i tæt samarbejde med dig, hvorfor prisen afhænger af det endelige resultat. Du er altid velkommen til at kontakte os og få et tilbud.

Vi opfylder dine ønsker

Vores første prioritet er dine ønsker, og vores arbejde foregår derfor i tæt samarbejde med dig. Vi sigter altid mod at imødekomme vores kunders håb og drømme for møblet, og er først tilfredse, når vores kunder er. Du skal derfor ikke frygte, at resultatet ikke bliver, som du ønsker.

Vi har mange års erfaring med at reparere og forny møbler, og vi tager derfor gerne en snak om møblets muligheder. Der er ofte mere end en mulighed, hvorfor vi ønsker, at du er helt sikker i dit valg af stof og materiale.

Vi ønsker at tilbyde møbelpolstring priser for alle, så det giver mening at forny det gamle, og ikke blot smide det ud. Mange ældre møbler besidder en vis charme, som ikke gør sig gældende for nye.

Møbelpolstrer priser

Kontakt os og få et tilbud på møbelpolstrer priser i dag. Prisen afhænger af hvilket type møbel, der er tale om, samt hvilken slags stof og materiale, der ønskes.

Hvem er vi?

Vi er en familieejet virksomhed på 3. generation, som finder stor stolthed i vores arbejde. Vi består af tre mestre på værkstedet, som foretager alt i ombetrækning og reparationer af møbler.

Vi bestræber os altid på at levere produkter af høj kvalitet, og vi lægger stor vægt på at opretholde en positiv og løbende dialog med vores kunder. Vi ser frem til at arbejde sammen med dig. Kontakt os for mere information om møbelpolstring priser.

Læs mere om Møbelpolstrer og Ompolstring af stol

Vi henter og bringer i hele Nordsjælland.

Søger du hjælp til restaurering af dine møbler i København eller omegn? Så kan du trygt overlade dem til os for et flot og holdbart resultat.

Eskilds Møbelpolstring

Esrumvej 61A
3000 Helsingør

CVR: 41833254