Møbelpolstring Lyngby – Ombetrækning i høj kvalitet

Ved at vælge møbelpolstring i Lyngby, får dine møbler et nyt liv. Det er perfekt til gamle, slidte møbler, som blot står på loftet eller i kælderen og ikke bliver brugt. Med en ombetrækning kan dine møbler blive så gode som nye igen.

Vælg møbelpolstring i Lyngby

Vi ønsker at være din foretrukne møbelpolstrer, om du søger møbelpolstring i Lyngby, Hillerød eller andre steder i Nordsjælland. Med over 70 års erfaring, inden for området, kan vi sikre et godt resultat, med vores ekspertise.
Vores butik ligger i Helsingør, hvor det altid er muligt at kigge forbi. Dog anbefaler vi, at du giver os et ring inden, så vi sikrer, at vi er i butikken. Det er også muligt, at vi kommer forbi dig, på din bopæl, hvis du bor i Nordsjælland eller København.

I tvivl om stofvalget?

Det kan være en stor beslutning at vælge det stof, som man ønsker til sin ombetrækning. Derfor tilbyder vi vores rådgivning hertil. Vi kommer gerne forbi dig og rådgiver i, hvad der passer til møblet og dit hjem.
Vi har et stort udvalg af materialer til møbler. Måske du ønsker et stilfuldt og enkelt udtryk med en ombetrækning i læder? Eller et meget vandafvisende materiale, som uld, der giver et ekslusivt udtryk? Tøv ikke med at kontakte os for at høre vores bud.

Læs mere om hvad møbelpolstring koster og besøg siden møbelpolstrer.

Møbelpolstring i Lyngby og Nordsjælland

Vælger du møbelpolstring i Lyngby, kommer vi og henter dit møbel og bringer det tilbage igen, når det er færdigt. Vi bringer og henter møbler i hele Nordsjælland og København. Det er derfor intet problem at bruge vores service, selvom du ikke bor i Helsingør.
Bor du i nærheden af Helsingør, kan du komme forbi med dit møbel for at få vores vurdering af materiale- og farvevalg. Det er også muligt at få et tilbud på, hvad det vil koste at få det lavet det, hos os.

Hvem er vi?

Eskilds Møbelpolstring har eksisteret siden 1954 og er i dag familieejet på 3. generation. Siden vi startede, har vi haft fokus på høj kvalitet og æstetik, hvor det er vigtigt for os at bevare det restaurerede møbels oprindelige charme.
Dine møbler er derfor i trygge hænder, når du vælger os til møbelpolstring i Lyngby. Derudover er det også et bæredygtigt valg at ombetrække sine møbler, da man kan nyde dem i mange år efter, det er blevet ompolstret. Læs også mere om ombetrækning af stole her. 

 

Vi henter og bringer i hele Nordsjælland.

Søger du hjælp til restaurering af dine møbler i København eller omegn? Så kan du trygt overlade dem til os for et flot og holdbart resultat.

Eskilds Møbelpolstring

Esrumvej 61A
3000 Helsingør

CVR: 41833254