Erfaren møbelpolstrer der leverer høj kvalitet og godt håndværk

Med mere end 65 års erfaring som møbelpolstrer, er vi specialister i at levere restaurerede møbler af høj kvalitet. Vores mangeårige arbejde med alverdens typer af møbler gør, at vi har haft lidt af hvert mellem hænderne, og derfor spænder vores ekspertise bredt.

Overlad dit møbel til restaurering hos os

Hos os er det en topprioritet, at du føler dig sikker og informeret om processen når dit møbel overleveres til restaurering hos os. Vi bruger derfor tid på både at rådgive dig om mulighederne, farverne og hvad du ellers har behov for, så du føler dig på rette vej. Så tøv aldrig med at give os et kald og få svar på dine spørgsmål.

Om du har et antikt eller gammelt møbel der trænger til nyt liv, så er vi klar til at hjælpe dig, uden at gå på kompromis med møblets oprindelige charme.

Møbelpolstrer med mange års erfaring

Der er mange muligheder for at restaurere dine møbler, og vi sørger altid for en skræddersyet løsning til dig. Vores mål er at forene dine ønsker med vores mange års erfaring inden for området, og sørge for, at du får et møbel, som du kan bruge i mange år.

Som møbelpolstrer er det mulighederne, der driver os. At polstre gamle møbler, og se dem få et nyt liv, er essensen af vores forretning.

Vi har et stort udvalg af både møbelstoffer og farver, så du kan få det i præcis den stil, du ønsker dig. Alle vores materialer er i højeste kvalitet, og her kan du blandt andet vælge mellem læder, hør, uld og mange andre materialer.

Et nyt liv til dine møbler

Hvis du har møbler, som har fået mange brugstegn eller ikke mere passer til din smag, kan en møbelpolstrer med garanti hjælpe dig. Det kan også være, at du ønsker at få mere værdi af dine kvalitetsmøbler, hvis de en dag skal sælges videre.

Du slipper derfor for at gå ud og købe nye møbler ved at vælge at få en ombetrækning. Dette er også en bæredygtig løsning til dig, der ønsker at passe på miljøet og bruge dine ting i mange år.

Gennem vores tid som møbelpolstrer har vi restaureret et væld af danske designermøbler. Heriblandt er møbler fra Arne Jacobsen, Hans J. Wegner, Børge Mogensen og Erik Jørgensen blot et udvalg af de danske designere, vi ofte laver restaurering af.

Møbelpolstrer som lytter til dine behov

Det vigtigste for os er, at du får det møbel, du drømmer om. Vi har ompolstret utallige designklassikere og andre antikke møbler, som har resulteret i mange glade og tilfredse kunder.

Hvis du er i tvivl om, hvilket slags stof du ønsker, eller farvevalget, er du altid velkommen til at besøge vores butik i Helsingør. Her kan du både få vejledning fra vores møbelpolstrer, og se vores store udvalg af materialer.

Bor du i Nordsjælland kan vi også komme forbi med stofprøver, som du kan holde mod dit møbel, for at se om materialet passer til det, du ønsker. Hvis du har spørgsmål, eller vil vide mere om ompolstring, er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 26 16 86 86 eller på info@eskilds.com.

Se også: Ompolstring af stol og Møbelpolstring i Hørsholm

Vi henter og bringer i hele Nordsjælland.

Søger du hjælp til restaurering af dine møbler i København eller omegn? Så kan du trygt overlade dem til os for et flot og holdbart resultat.

Eskilds Møbelpolstring

Esrumvej 61A
3000 Helsingør

CVR: 41833254