Møbelstoffer og møbelpolstring materialer

Stort udvalg af møbelstoffer

Hos Eskilds Møbelpolstring tilbyder vi salg af stof til møbler, som vi kan benytte os af i forbindelse med møbelpolstring materialer og restaurering af møbler.

Vi har et væld af forskellige typer af møbelstoffer og mange forskellige farver at vælge imellem, og vi kan dermed tilbyde noget for enhver smag og ethvert møbel.

Stof til møbler i høj kvalitet

Hos Eskilds Møbelpolstring går vi højt op i at levere et stykke arbejde, der er 100% i orden, og derfor er de møbelstoffer samt læder og andre materialer, vi forhandler, af højeste kvalitet. På den måde sikrer vi ombetrækningen af din sofa, stol eller andet får det bedste resultat.

Der er stor forskel på de stoffer, vi monterer, og dem, der sidder på de fleste nyere møbler. Vælger du at købe stof til møbelpolstring hos os, så kan du være sikker på at få et resultat, du kan nyde godt af i lang tid fremover.

Med base i Nordsjælland kan vi hjælpe kunder i Hørsholm, Gentofte, Charlottenlund og Holte samt på resten af Sjælland.

Møbelstoffer til dit møbel

Hos Eskilds Møbelpolstring kan vi tilbyde at polstre med et bredt udvalg af forskellige materialer. De enkelte typer af møbelstof kommer med hver deres fordele og skal vedligeholdes på hver deres måde. Nedenfor gør vi dig lidt klogere på nogle af dem.

Kigger du forbi vores værksted i Helsingør, så vejleder vi dig gerne om valg af stof til dine møbler. Er du bosat på Nordsjælland, tilbyder vi også at komme hjem til dig med stofprøver, så du kan se nærmere på mulighederne. Så slipper du for at tage din sofa helt med til Helsingør for at kigge på stof til ombetrækning. Vi håber at vi finder møbelstoffer der passer til dit møbel og din stil og at vi sammen finder den rette løsning for dig.

Læder

Vi kan også tilbyde ombetrækning med forskellige typer af læder stof. Nedenfor kan du blive klogere på de forskellige typer af læder.
Anilin-læderet er lavet af de bedste rå huder og har en naturlig overflade, hvor de originale markeringer tilføjer et autentisk look med masser af karakter. Hvert skind er helt unikt, og du kan nyde godt af en diskret patina på dit møbel, som dukker op over tid ved eksponering af lys. Anilin-læder er garvet og farvet uden finish på toppen. Overfladen er helt naturlig, og porerne er åbne. Læderet er derfor 100% åndbart og har en fantastisk siddekomfort. Denne læder er derfor fantastisk til ombetrækning af en sofa eller lænestol.

Semi-anilin er garvet og farvet læder, som efterfølgende har fået en pigmenteret finish og topcoat. Overfladen er naturlig, og porerne er stadig synlige og relativt åbne, og læderet er dermed også åndbart. Den gennemsigtige overfladefinish på semi-anilin er med til at beskytte mod både pletter og lysets påvirkning, samtidig med at det bevarer sit naturlige look og en høj grad af komfort. Den lette overfladefinish gør, at læderet er nemmere at vedligeholde og er mere modstandsdygtigt over for slid. Det er derfor et godt materiale til møbelpolstring.

Vores udvalg af læderstof tæller også korrigeret læder, som har en speciel overfladebehandling, der gør det vand-, smuds- og pletafvisende, og som beskytter det mod slitage. Læderet er blødt og behageligt og er samtidig nemt at passe.
Læder med beskyttet overflade finder du også hos os. Læderstoffet er her garvet og farvet og har efterfølgende fået et stærkt, pigmenteret lag og en topcoat. Overfladen er ofte korrigeret og/eller præget.
Disse forskellige typer af læderstof kræver forskellig pleje. Vi vejleder dig gerne i korrekt pleje af din valgte lædertype i forbindelse med ombetrækning af dit møbel.

Ombetrækning og ompolstring af lædermøbler

Hør

I vores udvalg af møbelstoffer finder du blandt andet hør. Hør er et naturmateriale, som bliver fremstillet af hørplanten og dens stængel. Hør er generelt ret groft og blandes derfor ofte med bomuld for at gøre det blødere. Hør er yderst slidstærkt, og det er også muligt at vaske det. Brug derfor f.eks. hør til stof til dine stole i spisestuen.
Derudover er det fra naturens side smudsafvisende og egner sig derfor godt til brug på alle slags møbler.

Uld

Hos Eskilds Møbelpolstring har vi også møbelstoffer af uld. Uld er fra naturens side vandafvisende, så fårene ikke bliver våde, og det gør dette materiale yderst velegnet til møbler. Derudover har uld en høj slidstyrke på grund af fibrenes elasticitet og spændstighed, hvilket bl.a. også gør uld til godt stof til stole. Det er også med til at sikre, at det ikke krøller så nemt. Måske forbinder du uld med noget, der kradser, og måske frygter du uld i en ombetrækning af din sofa, men forarbejdningen er gennem tiden blevet så meget bedre, så det er ikke tilfældet længere. 

Der er mange gode grunde til at vælge møbelstoffer af uld, men der er også en række ting, du skal være opmærksom på, når det kommer til vedligehold. Uldfibre reagerer nemlig på kemikalier på samme måde som vores egen hud. Møbelstof af uld er altså modstandsdygtigt over for sure opløsninger, men bliver ødelagt af basiske eller ludlignende vaskemidler.
Når det kommer til rengøring af uld, kan du ud over støvsugning og børstning af møbelstoffet også vælge at tørre de udsatte steder over med en klud opvredet i varmt vand og skånsomt opvaskemiddel.

Skulle du spilde på møbelstof af uld, så kan det som regel opløses med en våd klud og syntetisk opvaskemiddel. Er der tale om blod, maling, vin, chokolade eller tyggegummi, anbefaler vi, at du overlader opgaven til et renseri. Eskilds Møbelpolstring fralægger sig alt ansvar for resultatet.

Men hvis du ønsker ombetrækning af din sofa eller stol er uld et ideelt møbelstof for resultatet.

Bomuld

Vi tilbyder også et udvalg af stof til møbelpolstring af bomuld, som har sine egne fordele. Bomuld tager stort set ikke skade ved at blive vasket i vaskemaskine. Derudover er det et prisvenligt alternativ til uld, som samtidig er yderst blødt og behageligt. Bomuld bliver ofte blandet med hør for at gøre stoffet kraftigere og mere slidstærkt.
Med de mange forskellige typer af stof til møbelpolstring er der god mulighed for at finde en løsning, der lever fuldt ud op til dine ønsker.

Eskilds Møbelpolstring i Nordsjælland

Med base i Helsingør på Nordsjælland udfører vi alt i ombetrækning og ompolstring for kunder i Hørsholm, Gentofte, Charlottenlund og Holte samt på resten af Sjælland. Vi ser det som vores ultimative opgave som møbelpolstrer at udføre et perfekt stykke arbejde med udgangspunkt i dine ønsker og idéer, og vi kan skabe både et moderne og mere traditionelt look, alt efter hvad du foretrækker. Med mange års erfaring med møbelpolstring tilbyder vi gode råd og kompetent vejledning i forbindelse med din møbelpolstringsopgave.

Er du bosiddende på Nordsjælland, tilbyder vi afhentning af dit møbel, når vi skal varetage møbelpolstringen. Du er også velkommen til at komme forbi med dit møbel, men ring gerne på 26 16 86 86 for at lave en aftale, da vi kan være afsted på udearbejde.

 

Få et tilbud i dag

 

Søger du hjælp til restaurering af dine møbler i København eller omegn? Så kan du trygt overlade dem til os for et flot og holdbart resultat.