Møbelpolstring og ombetrækning

Dygtige fagfolk

Eskilds Møbelpolstring er et familieforetagende som blev grundlagt for snart 70 år siden af Eskild Andersen. Eskilds søn Lars og dennes søn Tobias har videreført traditionerne for godt håndværk og arbejder i dag i værkstedet i Helsingør, hvor passionen for de gamle møbler er tydelig.

Passion for møbler

Vi elsker vores arbejde og vi nyder at give nyt liv til de flotte gamle møbler. Du kan derfor trygt overlade dit møbel til os og være sikker på at vi løser opgaven professionelt og med stor passion.

Sæt dit eget præg på møblet

Er du i tvivl om hvordan din opgave skal løses, så kontakt os og lad os tage en snak omkring hvordan vi kan udføre opgaven bedst muligt.

Med vores store udvalg af møbelstoffer og læder, har du frit spil med farver, mønstre, kombinationer osv., så du kan sætte dit helt eget personlige præg på møblet.

Vi elsker alle møbler!

Vi laver alle typer møbler fra alle perioder – arvestykker uden en kendt designer bag, klaverbænke, bådhynder osv. Vi laver selvfølgelig også møbler fra kendte designere som Arne Jacobsen, Erik Jørgensen, Børge Mogensen osv.