Møbelpolstring i København
og Nordsjælland

Hos Eskilds Møbelpolstring, beliggende i Helsingør, udfører vi alt inden for møbelpolstring af traditionelle møbler.

Polstring

Vi giver nyt liv til dine møbler gennem møbelpolstring med stof af høj kvalitet

Restaurering

Vi hjælper dig med at få mest muligt ud af dine gamle møbler med restaurering

Tilbud

Vi giver dig gerne en pris på, hvad det vil koste at tage hånd om din opgave

Ombetrækning af traditionelle møbler

Vi har været i branchen siden 1954 og har derfor haft alle typer af møbler mellem hænderne og været en del af de forskellige booms inden for møbelbranchen. Du kan derfor også være sikker på, at vi tager godt hånd om lige præcis dit møbel, hvis du overlader opgaven til os. Så drop gør det selv møbelpolstring og lad os hjælpe dig den rette vej. Du er selvfølgelig altid velkommen til at spørge os til råds om valg af stoftype samt farver.

Ombetrækning af traditionelle møbler

Vi har været i branchen siden 1954 og har derfor haft alle typer af møbler mellem hænderne og været en del af de forskellige booms inden for møbelbranchen. Du kan derfor også være sikker på, at vi tager godt hånd om lige præcis dit møbel, hvis du overlader opgaven til os. Så drop gør det selv møbelpolstring og lad os hjælpe dig den rette vej. Du er selvfølgelig altid velkommen til at spørge os til råds om valg af stoftype samt farver.

Selv de bedste designermøbler kan fra tid til anden trænge til at frisket op, og det tager vi gerne hånd om.

Designermøbler går ofte i arv fra generation til generation, og med møbelpolstring kan de blive så gode som nye og bringe glæde årti efter årti. Nedenfor har vi samlet et overblik over nogle af de danske designere, hvis møbler vi ofte står for polstring og restaurering af.

Møbelpolstrer til alle møbler

Skulle du ikke finde designeren af dit møbel på listen, er du stadig mere end velkommen til at kontakte os. Vi laver gerne en vurdering af, hvorvidt vi kan hjælpe dig med møbelpolstring og restaurering. Vi varetager selvfølgelig også møbelpolstring af møbler, som ikke er arkitekttegnede. Uanset om du bor i Charlottenlund eller centralt i København, ønsker vi at være din foretrukne møbelpolstrer til alle dine møbler.

Hos Eskilds Møbelpolstring i Helsingør er vores ekspertise inden for møbelpolstring og restaurering din sikkerhed for, at dine møbler får den opmærksomhed, de fortjener.

Møbelklassiskere

Arne Jacobsen

Det er de færreste, der ikke kender de ikoniske designs fra Arne Jacobsen. Arne Jacobsen er kendt i både ind- og udland for møbler som Myren, Svanen og Ægget. Vores medarbejder Peer Brohl er ekspert i ompolstring af møbler fra Arne Jacobsen.

Hans J. Wegner

Den danske designer Hans J. Wegner har blandt andet opnået stor anerkendelse for sin kreativitet og går under navnet Stolens Mester for sine mange ikoniske stole, som er udstillet på nogle af de største museer i verden. Blandt andet bamsestolen som kan ses på billedet.

Erik Jørgensen

Møbelfabrikken Erik Jørgensen tog sin begyndelse i 1954 i Svendborg på Fyn. Møblerne er skabt med omtanke for design, godt håndværk og kvalitet. Samtidig bærer møblerne fra Erik Jørgensen præg af et minimalistisk og enkelt design, der passer godt ind i langt de fleste hjem.

Børge Mogensen

Børge Mogensen er endnu en af de helt store spillere inden for dansk møbeldesign. Fra begyndelsen i 1940’erne og helt frem til i dag har de hos den danske designer haft en kompromisløs tilgang til materialevalget i møblerne, som samtidig bærer præg af en klassisk tidløshed.

Finn Juhl

Der er lagt et stort stykke arbejde bag hver af Finn Juhls skulpturelle møbler. Samtidig er møblerne yderst holdbare og kan derfor gå i arv fra generation til generation. Formgivning, funktion og detaljer går altid op i en højere enhed hos Finn Juhl.

Poul Kjærholm

Poul Kjærholm er endnu en af de mange designere, som vi med rette kan være stolte af. Poul Kjærholms møbler er kendetegnet ved et minimalistisk design, som han har modtaget flere udenlandske udmærkelser for. Det klassiske udtryk gør møblerne populære hos personer i alle aldre og er oplagte arvestykker.

Eilersen

Eilersen er især kendt for sofadesigns, som både er behagelige, elegante og praktiske. Eilersen har en mere end 100 år lang historie, og møblerne er til stadighed i dag yderst populære blandt danskerne. Hvert møbel fra Eilersen har deres egen unikke historie at fortælle.

Kan møbelpolstring og restaurering betale sig?

Svaret på det spørgsmål afhænger i høj grad af, hvad der menes med, at det kan betale sig. Om det kan betale sig med møbelpolstring gør det selv eller få professionelle til det? Lad vores erfaring hjælpe dig på rette vej. Skal vi renovere møblet, for at det kan sælges bagefter? Nej, du skal selvfølgelig have glæde af at bruge og se på møblet i lang tid fremover.
Omvendt er der mange møbelklassikere, det sagtens kan svare sig at få ombetrukket, hvis man sammenligner med nyprisen.

Det gælder blandt andet møbler fra Arne Jacobsen og Hans Wegner. Så tag dine møbler med en tur til Helsingør og find ud af om det kan betale sig med vores professionelle vejledning og råd.

Kan man købe nye møbler billigere?

Ja, hvis du er ligeglad med opbygning og udførsel samt kvaliteten af de anvendte materialer. Men så er det også en helt anden løsning, du vælger. Har du først udskiftet dine gode møbler med en discountmodel, er det for sent.

Vær også opmærksom på, at der ikke behøver at stå en anerkendt møbelarkitekt bag dine møbler, for at der er tale om god kvalitet. Har dit møbel mange år på bagen, så er det et tegn på høj kvalitet. Så om møbelpolstring kan betale sig, er i virkeligheden et spørgsmål om, hvad du ønsker for dine penge. Hvis du har spørgsmål til møbler, uanset type eller designer er du velkommen til at besøge os i Helsingør eller give et kald.

Læs mere om hvad møbelpolstring koster og besøg siden møbelpolstrer

Vi henter og bringer i hele Nordsjælland.

Søger du hjælp til restaurering af dine møbler i København eller omegn? Så kan du trygt overlade dem til os for et flot og holdbart resultat.

Eskilds Møbelpolstring

Esrumvej 61A
3000 Helsingør

CVR: 41833254