Møbelpolstring og ombetrækning

Dygtige fagfolk

I løbet af de mange års erfaring, har vi været alle møbeltyper igennem. Om det er fra Hans J. Wegner, Erik Jørgensen, Børge Mogensen eller en ukendt dansk møbelsnedker.

Arne Jacbosen

Arne Jacobsen er en af Danmarks mest velkendte designere, der står bag mange klassikere som de fleste kan nævne et par stykker af.

Vi har stor erfaring og fokus på detaljerne, og anvender kun de bedste materialer, så du har dit møbel i mange år.

På vores værksted vil det primært være vores ekspert Peer Brohl der ompolstre Arne Jacobsen møbler. Inden Peer kom til Eskilds Møbelpolstring var han selvstændig, og fik lov til at bruge Arne Jacobsens skrifttype i sit logo – det vidner om kvalitet
og godt håndværk.

Passion for møbler

Er du i tvivl om hvordan din opgave skal løses, så kontakt os og lad os tage en snak omkring hvordan vi kan udføre opgaven bedst muligt.

Med vores store udvalg af møbelstoffer og læder, har du frit spil med farver, mønstre, kombinationer osv., så du kan sætte dit helt eget personlige præg på møblet.

Vi elsker alle møbler!

Eskilds Møbelpolstring er et familieforetagende som blev grundlagt for snart 70 år siden af Eskild Andersen. 

Eskilds søn Lars og dennes søn Tobias har videreført traditionerne for godt håndværk og arbejder i dag i værkstedet i Helsingør, hvor passionen for de gamle møbler er tydelig.