Ombetrækning af lænestol – Pris for ny og gammel model

Søger du hjælp til ombetrækning af lænestol, står vi, hos Eskilds Møbelpolstring, klar til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring på området, både når det kommer til en ny og gammel model. Bliv klogere på pris og muligheder her.

Ombetrækning af lænestol – Pris for ny og gammel model

Står du med en gammel lænestol, der er ikke længere passer ind i dit hjem, eller som er blevet slidt og kedelig at se på? Så er ombetrækning af lænestol en nem og bæredygtig måde at give møblet nyt liv på.

Giv dine gamle møbler nyt liv

Står du med en gammel lænestol, der er ikke længere passer ind i dit hjem, eller som er blevet slidt og kedelig at se på? Så er ombetrækning af lænestol en nem og bæredygtig måde at give møblet nyt liv på.

Vi lever i en tid, hvor det er blevet nemt at smide ud og købe nyt, hvis vores ting ikke længere fungerer optimalt eller ser ud, præcis som vi ønsker. Vi tror på, at det er vigtigt at reparere og forny det gamle, i stedet for blot at skille os af med tingene.

Dette gør sig særligt gældende for møbler, der ofte har både en rig og spændende historie bag sig. Og mange møbler, særligt hvis det er godt håndværk, bliver smukkere med årene. Sommetider kan det dog være nødvendigt med ombetrækning af lænestol, hvis stoffet er i stykker, eller det ikke passer ind i hjemmet.

Flere muligheder hos os

Eskilds Møbelpolstring er en familiedrevet virksomhed gennem tre generationer, som sætter en stor ære i vores arbejde, og som bygger på stolte traditioner. Det er vores stolthed at levere produkter af høj kvalitet, og vi lægger vægt på at opretholde en positiv og kontinuerlig dialog med vores kunder.

Vi tilbyder et hav af muligheder, når det kommer til ombetrækning af lænestol og andre services. Vi restaurerer også gerne dine møbler og gør gammel til ny, så levetiden forlænges og charmen bevares.

Vi har et bredt udvalg af forskellige møbelstoffer, i mange nuancer, så du har mulighed for at vælge det, der passer bedst til din personlige smag og ethvert møbels stil. Du kan også læse mere om møbelpolstring i Lyngby og Hillerød her. 

Pris på ombetrækning af lænestol

Den endelige pris på ombetrækning af lænestol eller andre service afhænger af den pågældende opgave, herunder valg af stof og andre muligheder. Vi henter desuden gerne dine møbler, så du ikke selv skal tænke på at transportere dem frem og tilbage.

Du kan trygt overlade dine møbler i vores varetægt, hvor vi tager sikker hånd om dem, og behandler dem med respekt.

Vi skræddersyr møblet, så det passer præcis til dine ønsker. Kontakt os og få et tilbud på din pris, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Læs mere om ombetrækning af stole og Møbelpolstring Lyngby her.

FAQ

 

Hvad er prisen for ombetrækning af en gammel lænestol?

Prisen for ombetrækning af en gammel lænestol varierer afhængigt af flere faktorer, herunder valg af stof og eventuelle ekstra muligheder. Vi tilpasser priserne efter den specifikke opgave. Kontakt os for at få en skræddersyet prisvurdering.

Er der forskel i pris mellem ombetrækning af en ny og gammel model?

Ja, prisen kan variere mellem ombetrækning af en ny og gammel lænestol. En gammel model kræver måske ekstra restaureringsarbejde, hvilket kan påvirke prisen. Vi rådgiver gerne om de nødvendige tiltag og giver en transparent prisoversigt.

Hvorfor vælge ombetrækning i stedet for at købe en ny lænestol?

Ombetrækning giver din gamle lænestol nyt liv og er en bæredygtig løsning. Det sparer ressourcer og bevarer møblets historie og håndværk. Vi tror på at forny det gamle, i stedet for blot at erstatte det, hvilket ofte er mere økonomisk og miljøvenligt.

Hvordan bestemmes prisen på ombetrækning af lænestol?

Prisen på ombetrækning af lænestol afhænger af opgavens omfang, valg af stof og andre individuelle ønsker. Vi tilbyder skræddersyede løsninger og henter gerne dine møbler, så du kan få en nøjagtig prisvurdering. Kontakt os for at diskutere dine behov og få et tilbud.

Vi henter og bringer i hele Nordsjælland.

Søger du hjælp til restaurering af dine møbler i København eller omegn? Så kan du trygt overlade dem til os for et flot og holdbart resultat.

Eskilds Møbelpolstring

Esrumvej 61A
3000 Helsingør

CVR: 41833254