Møbelpolstring Hørsholm – Restaurering af høj kvalitet

Er du på udkig efter møbelpolstring i Hørsholm, kan vi give dine møbler et nyt liv. Med 70 års erfaring inden for branchen sørger vi altid for det bedste resultat, som passer til dine behov. Vores møbelpolstrer er dygtige og lytter til, hvad du har af ønsker for dine møbler.

Få en stofprøve til din møbelpolstring

Hvis du er i tvivl om farvevalg eller materialet til dine møbler, kan vi komme hjem til dig med en stofprøve, som du kan kigge på derhjemme. Dette kan du bruge til at beslutte dig om dit møbel skal ombetrækkes med læder, hør eller noget helt tredje.

Vi har både et stort udvalg af møbelstoffer og farver, og du er også altid velkommen til at tage forbi vores butik i Helsingør, for at se vores sortiment.

Møbelpolstring i Hørsholm og omegn

Med vores base i Helsingør udfører vi både møbelpolstring i Hørsholm, Charlottenlund, Holte og på resten af Sjælland. Vi guider dig også i hvilket materiale, som passer til dine behov.

Hvis du ikke har mulighed for at besøge vores butik i Helsingør, kan vi komme ud med en materialeprøve til dig. På den måde kan du vælge flere materialer og farver, som kan holdes op mod møblet for at se, om det passer.

Det kan også være en fordel til at vurdere om farven og stoffet passer ind til resten af rummet.

Kompetent vejledning fra erfarne møbelpolstrer

Er I en børnefamilie, hvor det ikke går med sarte møbler, kan det fx være en fordel at vælge semi-anilin læder. Dette er belagt med et finish, som gør det nemmere at vedligeholde og mere modstandsdygtigt over for slid.

Det afhænger derfor meget af selve møblet, og hvilket hjem det tilhører, når det gælder møbelpolstring. Her er vores møbelpolstrer eksperter i at vejlede, og hjælpe med at finde det helt rigtige materiale.

Om du ønsker et traditionelt udtryk eller et mere moderne udtryk, skaber vi det, du ønsker, uden at gå på kompromis med møblets oprindelige charme.

Unik møbelpolstring i Hørsholm

En møbelpolstring kan give dine møbler et unikt og luksuriøst udtryk. Gennem mange år har vi restaureret mange designermøbler, og givet dem nyt liv. Vi ompolstrer især mange danske designermøbler fra blandt andet Arne Jacobsen, Børge Mogensen og Hans J. Wegner.

Mange designermøbler går i arv i familien, og ved at vælge en møbelpolstring i Hørsholm eller andre steder på Sjælland, kan møblet blive ved med at gå i arv. Nogle vælger også at ombetrække møbelklassikere for at øge deres værdi.

Bor du i nærheden af Helsingør, kan du tage dine møbler med til vores butik for at få vores professionelle vurdering. Hvis du ønsker møbelpolstring i Hørsholm, kommer vi og henter dine møbler, når vi skal varetage ompolstringen.

Omhyggelig møbelpolstring i Hørsholm

Vi gør en dyd ud af, at du skal føle dig tryg ved at aflevere dine møbler hos os. Derfor sørger vi altid for at passe godt på dine møbler og behandle dem med største respekt.

Vi ved, hvor meget møbler kan have af betydning, og du kan derfor trygt aflevere dine møbler hos vores møbelpolstrer.

Du er altid velkommen til at komme forbi med dit møbel i vores butik, men vi anbefaler, at du ringer til os på +45 26 16 86 86 inden du kommer forbi, for at sikre, at vi er i butikken.

Hør også mere om møbelpolstring i Nordsjælland og Møbelpolstring generelt

Vi henter og bringer i hele Nordsjælland.

Søger du hjælp til restaurering af dine møbler i København eller omegn? Så kan du trygt overlade dem til os for et flot og holdbart resultat.

Eskilds Møbelpolstring

Esrumvej 61A
3000 Helsingør

CVR: 41833254