Møbelstof uld – Materialer af høj kvalitet til interiør

Møbelstof i uld er et populært valg til at give møbler et luksuriøst og lækkert udtryk. Ved at ombetrække dit interiør kan du give dem et helt nyt udtryk. Det er et oplagt valg til møbler, som har fået brugstegn, eller som ikke passer ind i dit hjems nuværende stil.

Ombetræk af klassiske designere

Hos Eskilds Møbelpolstring er vi eksperter i restaurering af dine gamle møbler, hvor vi formår at bevare dets chamerende æstetik i et nyt design. Vi ombetrækker ofte klassikere af danske designere, som Arne Jacobsen, Børge Mogensen og mange flere.

Hvorfor vælge møbelstof i uld?

Fra naturens side, har møbelstof i uld en høj kvalitet og egner sig derfor rigtig godt til betræk. Fra naturens side er uld vandafvisende, hvilket er godt til møbler, hvor man ofte kan komme til at spilde på dem.

Det har også en utrolig slidstyrke på grund af fibrene i stoffet, som sikrer, at det ikke har nemt ved at krølle. Nogle frygter, at man får en kradsende stol ved at vælge møbelstof i uld, men det er ikke tilfældet. Uld egner sig derfor især godt til ombetrækning af sofaer og stole.

Rengøring af møbelstof i uld

Når man vælger møbelstof i uld, får man et materiale, som har et luksuriøst og enkelt udtryk. Dog er der, ligesom med mange andre stofmaterialer, nogle ting, som du skal være opmærksom på. Selvom materialet er slidstærkt og modstandsdygtigt over for meget, kan det reagere på basiske vaskemidler.

Det er derfor vigtigt at bruge skånsomt vaskemiddel, hvis man skal rengøre sin sofa med møbelstof i uld.

En støvsuger kan sagtens fjerne krummer og andre småting i dit møbel, uden at det skader materialet. Har man spildt store pletter med vin eller andre kraftige sager, er det ofte nødvendigt at tage det forbi et renseri.

Kontakt os

Har du et møbel, som du ønsker at ombetrække, eller vil du gerne se vores udvalg af stof, er du velkommen til at kigge forbi vores butik i Helsingør. Dog er det en god idé at kontakte os på forhånd, da vi af og til er ude af butikken.

Bor du i Nordsjælland, tilbyder vi afhentning og levering af dit møbel, når det skal ombetrækkes. Dertil kan vi også komme ud til dig med stofprøver, så du kan se hvilke materialer og nuancer, der passer til dit hjem.

Hør også mere om møbelpolstring i Nordsjælland og Møbelpolstring generelt

FAQ

 

Hvordan rengør man møbelstof i uld?

Brug altid skånsomt vaskemiddel, der er beregnet til uld, når du skal rengøre dine møbler betrukket med materiale af denne sort. Dette kommer af, at materialet godt kan reagere på almindelige rengøringsmidler, der indeholder basiske stoffer, som ødelægger kvalitet og struktur på længere sigt.

Hvorfor vælge møbelstof af uld?

Uld har en naturligt høj kvalitet og høj slidstyrke, som gør det til et godt valg til både stole- og sofabetræk. Vælg derfor møbelstof i uld, hvis du ønsker slidstærke siddepladser.

Hvordan føles møbelstof i uld?

Møbelstof i uld kan godt have en blød overflade, men ofte er det udformet i en slidstærk vævning, som gør materialet lidt mere stift og tykt. Derfor vil det i høj grad føles mere som hør end bomuld.

Hvilke farver møbelbetræk kan man vælge?

Hos Eskilds Møbelpolstring kan vi hjælpe dig med at finde møbelstof i uld, hør, bomuld og læder, i mange forskellige farver og kvaliteter. Er du derfor på udkig efter en specifik farve, kan du med fordel kontakte os, for hjælp til at finde det rette materiale.

Vi henter og bringer i hele Nordsjælland.

Søger du hjælp til restaurering af dine møbler i København eller omegn? Så kan du trygt overlade dem til os for et flot og holdbart resultat.

Eskilds Møbelpolstring

Esrumvej 61A
3000 Helsingør

CVR: 41833254