Møbelpolstring Hillerød – Unikke løsninger til interiør

Søger du møbelpolstring i Hillerød, hvor du kan få ombetrukket dine gamle møbler? Hos Eskilds Møbelpolstring, er vi specialister inden for feltet og hjælper gerne med at friske dine gamle møbler op.

Møbelpolstring i Hillerød med omhu

Vi har været i branchen siden 1954 og har derfor restaureret mange møbler gennem tiden. Det vigtigste for os er at levere et stykke arbejde, som du er tilfreds med. Vores arbejde udføres altid med høj kvalitet og med omhu for møblet, så den oprindelige charme bevares.
Om det er designermøbler, der har gået generationer i arv, eller møbler, hvor du ikke synes, at stilen passer ind i hjemmet mere, står vi klar til at hjælpe med møbelpolstring i Hillerød. Vi ønsker, at du kan nyde møblet i mange år endnu og måske give det videre til de næste generationer.

Et nyt liv til dit møbel

En møbelpolstring i Hillerød kan gøre underværker for dine møbler. Det kan være en vanskelig proces selv at kaste sig ud i, og vi anbefaler derfor altid, at man kontakter en professionel, som kan hjælpe.
Hos Eskilds Møbelpolstring, kan I komme ud i vores butik og se vores udvalg af stofprøver, så I kan finde det helt perfekte materiale til møblet. Det er også muligt at aftale, at vi kommer forbi med vores stofprøver, så I kan se det, i forhold til jeres andre møbler.

Møbelpolstring i Hillerød og omegn

Vores butik er lokaliseret i Helsingør, men det betyder ikke, at vi ikke kan hjælpe med møbelpolstring i Hillerød. Vi kører ud til hele Nordsjælland og København, hvor vi både henter og bringer møbler, som skal ombetrækkes eller restaureres.

På den måde slipper I for at køre ud med jeres møbler og skal blot lave en aftale om, hvornår det skal hentes. Det er vigtigt for os, at du har ro i maven ved at aflevere dine møbler hos os, hvorfor vi altid er meget respektfulde og omhyggelige med møblerne.

Stort udvalg af materialer

Er du i tvivl om, hvilket materiale, du ønsker, dit møbel skal betrækkes med? Vi står altid klar til at hjælpe dig med vores kompentente rådgivning, og søger du møbelpolstring i Hillerød, kan vi komme ud til din adresse med vores stofprøver.

 

På den måde kan vi se møblet, uden at du selv skal fragte det til Helsingør. Gennem vores tid har vi restaureret mange forskellige designermøbler af designere, som blandt andet Arne Jacobsen, Finn Juhl og mange flere. Læs mere om vores stof til møbler eller ombetrækning af stole.

 

Vi henter og bringer i hele Nordsjælland.

Søger du hjælp til restaurering af dine møbler i København eller omegn? Så kan du trygt overlade dem til os for et flot og holdbart resultat.

Eskilds Møbelpolstring

Esrumvej 61A
3000 Helsingør

CVR: 41833254