FAQ

I vores FAQ kan du finde svar på en række forskellige spørgsmål vedrørende møbelpolstring. Finder du ikke svar på det, du søger, så er du velkommen til at ringe til os på: 26 16 86 86 eller sende en mail til: info@eskilds.com

Hvad skal jeg være opmærksom på i forbindelse med møbelpolstring?

Du kan med fordel vende bunden i vejret på dit møbel og tjekke, om gjorde og fjedre trænger til at blive skiftet. Det er nemlig vigtigt, at der er styr på dette, inden kommer et nyt betræk på. Ellers vil der typisk opstå problemer med møblet inden for få år.

Med mange års erfaring med møbelpolstring ved vi, hvad der skal tages højde for i forbindelse med møbelpolstring, og du kan derfor trygt overlade opgaven til os.

Skal jeg vælge dyrt eller billigt stof til ombetrækning?

Når det kommer til valg af betræk til dit møbel, så er der mange muligheder og ikke mindst prisklasser. Som med alt andet hænger pris og kvalitet sammen, så hvis du vil have en løsning, der holder så længe som muligt, så er der god grund til at gå efter en dyrere kvalitet. På den lange bane kan dette valg spare dig for udgifter til en ny ombetrækning eller et helt nyt møbel. Du kan læse mere om de forskellige materialer på vores side om stof til møbler.

Hvorfor vælge møbelpolstring?

Der er flere gode grunde til at få ompolstret dit møbel frem for at udskifte det med en ny model. Møbelpolstring er det miljøvenlige valg, fordi der ikke skal bruges ressourcer på at lave et helt nyt møbel. Derudover er det en fin mulighed for at sætte et personligt præg på dit møbel. Du kan nemlig vælge mellem et væld af forskellige materialer, farver og mønstre, så hvis du ønsker, at dit møbel skal have et helt nyt look, så er der også mulighed for det.

Vælger du en professionel møbelpolstrer, så kan du være sikker på, at der bliver gjort brug af kvalitetsmaterialer og -teknikker, som vil sikre, at dit møbel holder sig flot i mange år frem.

Hvordan passer jeg bedst på mit stofmøbel?

Der er en række ting, du kan gøre for at passe bedst muligt på dine møbler af stof.

Vil du gerne have, at din sofa bevarer sit rene og pæne look så længe som muligt, så kan du med fordel imprægnere møblet med tekstilimprægnering. Det vil danne en overflade på stoffet, som beskytter mod skidt og snavs.

Når det kommer til rengøring af dine møbler af stof, så kan du med fordel støvsuge dem med jævne mellemrum. Det vil fjerne støv og smuds, som ellers kan trænge ind i stoffet og sætte sig fast. Husk altid at sætte et blødt mundstykke på støvsugeren, så du ikke er unødigt hård ved stoffet på sofaen.

Skal dit stofmøbel opmagasineres i en periode, så husk, at fugt er yderst skadeligt, da det kan være med til at få dem til at gå i opløsning. Opbevar derfor gerne møblet på et tørt sted. Der må gerne være køligt, men aldrig fugtigt.

Hvordan passer jeg bedst på mit lædermøbel?

Det er vigtigt at huske på, at alt læder skal plejes, da det ellers tørrer ud og mister sin styrke. Med den rette pleje kan du sikre, at dit møbel af læder vil bevare sin smidighed og flotte udseende. Derudover er læder også meget følsomt over for direkte sollys.

Dine møbler af læder kan nemt rengøres med en blød og tør klud. Pas på med at gnide for kraftigt, og brug aldrig husholdningsrengøringsmidler på læderet.

Hvordan foregår møbelpolstring?

Første skridt i møbelpolstringen er ofte at fjerne eksisterende materiale fra møblet såsom stof eller polstring. Herefter vil møbelpolstreren måle og skære det nye materiale til, så det er klar til at blive sat på møblet.

Når et møbel skal ompolstres, så bliver det typisk gjort med møbelstof eller læder. Er der behov for det, så kan skum eller andet fyldmateriale samt gjorder udskiftes. Fjedrene kan ligeledes rettes op i forbindelse med ompolstringen. Derudover kan møblet også forsynes med detaljer såsom kantebånd, snore, knapper m.m.

Hvis arbejdet er udført ordentligt, så kan møblet holde adskillige årtier.

Har du ikke fundet svar på dit spørgsmål her i vores FAQ, så er du velkommen til at ringe til os på: 26 16 86 86 eller sende en mail til: info@eskilds.dk

Hvad koster en møbelpolstring?

Det er umuligt at komme med et entydigt svar på dette spørgsmål, da det afhænger af flere forskellige ting. Der kan ligge et stort stykke arbejde i at reparere og ombetrække et møbel. Vi vil meget gerne se nærmere på dit møbel, da udseende, design og kompleksitet af opgaven kan spille en rolle ift. prisen. Derudover vil materialevalget også være afgørende for, hvad ompolstringen af dit møbel vil koste dig.

Skal ombetrækningen af dit møbel være så billig som muligt, så kan der spares på forskellige detaljer såsom snore, knapper og frynser.

Polstring

Vi giver nyt liv til dine møbler gennem møbelpolstring med stof af høj kvalitet

Restaurering

Vi hjælper dig med at få mest muligt ud af dine gamle møbler med restaurering

Tilbud

Vi giver dig gerne en pris på, hvad det vil koste at tage hånd om din opgave

Vi henter og bringer i hele Nordsjælland.