Møbelstoffer

Hos Eskilds Møbelpolstring tilbyder vi salg af møbelstoffer, som passer til netop dit møbel. Vores møbelstoffer, læder og materialer er af den bedste kvalitet, der kan opdrives. Der er stor kvalitetsforskel på de stoffer vi monterer og dem der sidder på de fleste nye møbler.

Stort udvalg i møbelstoffer og læder

Vores arbejde med møbler kræver et stort og velasorteret udvalg af en lang række forskellige møbelstoffer og læder. Dette store udvalg gør, at du har mulighed for at finde netop den type af stof eller læder, som passer bedst til netop dit møbel.

Vi føler at det er vigtigt at kunne have muligheden for at skabe et møbel der passer til den enkelte person.

Sæt dit eget præg på møblet

Med vores store udvalg af møbelstoffer og læder, har du frit spil med farver, mønstre, kombinationer osv., så du kan sætte dit helt eget personlige præg på møblet.

Vi har et stort rest lager af lækre møbelstoffer og læder vi kan sælge til en ekstra god pris.

Hør mere om mulighederne

Hvad enten du har brug for løskøb af stof eller læder, eller du skal bruge noget møbelstof til en reparationsopgave, så har vi højst sandsynligt, hvad du skal bruge. Vi har på værkstedet et stort udvalg af rester i møbelstoffer og læder til mindre opgaver og reparationer.

Ring til os på 2616 8686 for at høre mere eller brug kontaktformularen her på siden – så vender vi tilbage til dig.

Eskilds Møbelpolstring

Esrumvej 61
3000 Helsingør

Tlf.: 2616 8686
E-mail: info@eskilds.com

Vi dækker

Helsingør, Snekkersten, Hornbæk, Espergærde, Gilleleje, Holte, Humlebæk, Hørsholm, Rungsted, Nordsjælland, København, Kokkedal, Nivå, Skodsborg, Vedbæk & Virum
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram