Møbelpolstring

Vi laver alt i ombetrækning og ompolstring, traditionelt såvel som moderne. Vores opgave som møbelpolstrer er, at udføre et perfekt arbejde efter dine ønsker og idéer – kombineret med vores egne erfaringer. Hver opgave tilpasses naturligvis efter netop dit møbel, så det lever 100 % op til dine forventninger.

For at lave en pris skal du have valgt stof, møblet måles op, samt indvendig stand vurderes. Der kan være behov for en renovering eller ompolstring før selve ombetrækningen, for at få et pænt og holdbart resultat.

I forbindelse med polstring udføres ligeledes møbelsnedkerarbejde. Det kunne f.eks. være antikke møbler, spisestue møbler, rokoko stole osv.

Vil du have et tilbud på din opgave? Vi kører gerne ud og vurderer din opgave, så ring til os på telefon 2616 8686 eller benyt kontaktformularen. Du er også meget velkommen på vores værksted, men ring altid for aftale da vi kan være på udearbejde.

Dygtige fagfolk

Eskilds Møbelpolstring er et familieforetagende som blev grundlagt for over 60 år siden af Eskild Andersen.

Eskilds søn Lars og dennes søn Tobias har videreført traditionerne for godt håndværk og arbejder i dag i værkstedet i Helsingør, hvor passionen for de gamle møbler er tydelig.

Passion for møbler

Vi elsker vores arbejde og vi nyder at give nyt liv til de flotte gamle møbler. Du kan derfor trygt overlade dit møbel til os og være sikker på at vi løser opgaven professionelt og med stor passion.

Er du i tvivl om hvordan din opgave skal løses, så kontakt os og lad os tage en snak omkring hvordan vi kan udføre opgaven bedst muligt.

Bestil professionel møbelpolstring her

Vi giver naturligvis gerne et uforpligtende tilbud på din opgave. Det er sjældent at opgaverne er ens, så for at kunne give dig et tilbud er det nødvendigt at se møblet for at kunne vurdere opgaven.

Ring til os på telefon 2616 8686 og hør mere eller udfyld kontaktformularen, hvor du uddyber din opgave, så kontakter vi dig.

Vi dækker disse områder

Helsingør, Snekkersten, Hornbæk, Espergærde, Gilleleje, Holte, Humlebæk, Hørsholm, Rungsted, Nordsjælland, København, Kokkedal, Nivå, Skodsborg, Vedbæk & Vium